Energiatekniikan ratkaisut

Tehokkuutta kiinteistöjen energiatalouden hallintaan

Kiinteistön lämpöenergian kulutusta voidaan madaltaa huomattavasti hyvällä ja tehokkaalla kiinteistön energiatalouden hallinnalla samalla kun asumisviihtyisyys paranee.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu energiasaneeraus mahdollistaa kiinteistön tehokkaan energiankulutuksen hallinnan. Suurimmat säästöt löytyvät usein eri osatekijöiden hallinnasta ja LVI-tekniikan automaatiosaneerauksesta.

Palvelumme koostuvat kiinteistökohtaisista energiasaneerauksen suunnitteluista, laiteasennuksista ja järjestelmäsäädöistä. Tarpeen tullen teemme myös esiselvityksiä kuten ilmavuotokuvauksia, ilmanvaihtotasapaino-mittauksia ja energialaskelmia, joita taloyhtiö voi hyödyntää eri energiasaneerausmallien kannattavuuden arvioinnissa. Energiakustannusten ja ratkaisujen tarkastelu ammattilaisen kanssa voi johtaa huomattaviin säästöihin.

Moduuleista voidaan kasata kiinteistöille energia- ja kustannustehokkaita ratkaisuyhdistelmiä, jotka ovat riippuvaisia kiinteistön koosta, sijainnista ja rakennustekniikasta.

Avaimet käteen -asennuspalvelu koko Suomessa.

Palvelemme

  • Isännöitsijöitä
  • Asunto-osakeyhtiöitä ja niiden edustajia
  • Kiinteistöomistajia
  • Kiinteistöalan konsultteja

Energiansäästöä jopa 70 % asumisen mukavuudesta tinkimättä

Scandescon kiinteistöautomaatio tuottaa vuosittaisen energiansäästön portaittain: 15%, 40% tai jopa 70% samalla kun kaikkien huoneistojen ilmanvaihto paranee.

Sopisiko tämä sinun kiinteistöösi?
Ota yhteyttä niin keskustellaan.