Palveluiden käyttöehdot

Käyttöehdot

Tervetuloa käyttämään Scandesco Energy Tech Oy:n (jäljempänä “Palveluntarjoaja”) tuottamia ja ylläpitämiä sähköisiä palveluita (jäljempänä ”Palvelu” tai ”Palvelut”). Palveluihin kuuluvat Scandesco Energy Tech Oy:n Internet-sivusto, Tarjouspyyntölaskuri- ja Energialaskuri-palvelut. Tutustu huolellisesti seuraaviin käyttöehtoihin (jäljempänä ”Käyttöehdot”) ennen Palveluiden käyttämisen aloittamista. Käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Käyttöehtoja Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä.

Palvelut toimivat verkkopalveluna, jossa tai jonka kautta Palvelun Käyttäjät voivat saada tietoa energian säästämiseen vaikuttavista asioista sekä tehdä Scandesco Energy Tech Oy:lle osoitetun tarjouspyynnön ja/tai kiinteistön energiankulutukseen liittyviä suuntaa antavia energialaskelmia. Palvelut sisältävät sekä kaikille avointa sisältöä että ainoastaan Palvelun käyttäjäksi rekisteröityneille tarkoitettua sisältöä.

Palveluiden käyttäminen

Scandesco Energy Tech Oy:n internet-sivuilla julkaistut tiedot ovat kaikille avoimia. Kirjautumista vaativien palveluiden käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä palveluiden käyttäjäksi. Palvelut on suunnattu pääasiassa Scandesco Energy Tech Oy:n asiakkaille tai tuleville asiakkaille. Käyttäjä antaa rekisteröitymisen yhteydessä rekisteröitymislomakkeella pyydetyt tiedot ja vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen jälkeen Käyttäjälle luodaan käyttäjätunnus ja salasana, joita tulee säilyttää huolellisesti. Palveluihin kirjautuminen mahdollistaa mm. omien käyttäjätietojen muuttamisen, tarjouspyyntöjen sekä energialaskelmien muokkaamisen ja poistamisen.

Palveluiden käyttäminen saattaa edellyttää erillisen kolmannen osapuolen ohjelmiston lataamista ja käyttöehtojen hyväksymistä, jolloin Käyttäjä hyväksyy ohjelmiston kautta tapahtuvien ilmoitusten, viestien lähettämisen ja/tai sallii evästeiden tai muiden mahdollisten analytiikkatyökalujen käytön. Palveluiden toimivuuteen verkkoyhteyksien nopeus sekä toimivuus. Scandesco Energy Tech Oy pidättää itsellään oikeuden katkaista Palveluiden käyttö esimerkiksi huolto- tai päivitystöiden vuoksi.

Käyttäjä voi ilmoittaa Palveluiden toiminnassa havaitsemistaan virheistä palautelomakkeella.

Käyttäjää koskevat tiedot tallennetaan Scandesco Energy Tech Oy henkilötietorekisteriin. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaseloste sivulta.

Aineettomat oikeudet

Kaikki Palveluissa esitetty aineisto kuten tekstit, kuvat, videot, logot yms. ovat Scandesco Energy Tech Oy:n tai sen lisensoijien omaisuutta. Scandesco Energy Tech Oy pidättää kaikki oikeudet Palvelujen sisältämään aineistoon.

Palveluissa julkaistujen asiakirjojen käyttäminen julkisessa tietojen välittämisessä edellyttää aina luvan pyytämistä Scandesco Energy Tech Oy:ltä. Palveluissa julkaistujen aineistojen hyödyntäminen on sallittua ainoastaan henkilökohtaista käyttöä varten.

Vastuuvapauslauseke

Palveluiden sisältämä aineisto julkaistaan sellaisena kuin se on, eikä Scandesco Energy Tech Oy vastaa sen virheettömyydestä, täydellisyydestä tai luotettavuudesta. Aineistoa ei miltään osin voida pitää Scandesco Energy Tech Oy:tä sitovana tarjouksena tai sitoumuksena. Scandesco Energy Tech Oy varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa aineistoa ja Palveluiden käyttöehtoja, saatavuutta taikka muita sen ominaisuuksia. Scandesco Energy Tech Oy ei myöskään takaa, että Palvelut ovat käytettävissä virheettömästi tai keskeytyksettä.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Scandesco Energy Tech Oy ei vastaa mistään Palveluissa esitetyn aineiston ja sillä julkaistujen linkkien käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista, lukuun ottamatta pakottavan lainsäädännön perusteella määrättyjä vastuita.

Scandesco Energy Tech Oy pyrkii noudattamaan mahdollisimman korkeaa tietoturvan tasoa. Käyttäjän tulee kuitenkin ymmärtää, ettei Internet ole täysin tietoturvallinen. Palveluiden käyttäjän on kohtuullisin keinoin varmistuttava oman Internet-yhteytensä ja käyttämiensä laitteiden tietoturvasta.