Raikasta ilmaa vanhaankin taloyhtiöön

Raikasta ilmaa vanhaankin taloyhtiöön – Teemme tyhmästä ilmanvaihdosta älykkään

Jos kotitalosi on rakennettu 1990-luvulla tai aiemmin, teillä on luultavasti käytössä “tyhmä” ilmanvaihto. Siis käytännössä katolla jököttää huippuimuri, joka pyörii samalla teholla kesät, talvet, yöt ja päivät.

Se myös pyörii samalla teholla kun asukkaat avaavat tai sulkevat ovia ja ikkunoita, käyttävät liesituuletinta tai tekevät jotain muuta, mikä vaikuttaa ilman kulkemiseen.

“Tyhmä” ilmanvaihto taloyhtiössä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että ilma ei liiku niin kuin sen pitäisi. Tuloksena on raskas, tunkkainen ilma, jonka liike ei riitä pitämään kosteutta ja epäpuhtauksia poissa.

Onneksi “tyhmästä” ilmanvaihdosta ei tarvitse kärsiä yhtään pidempään. Scandesco Raikas™ -ohjausjärjestelmä tekee siitä älykkään käden käänteessä.

Älykkyys tarkoittaa tässä tapauksessa aktiivista mukautumista tilanteeseen. Järjestelmä mittaa jatkuvasti ilman painetta, lämpötilaa ja ilmanvaihtokoneiden toimintaa. Mittausten perusteella se säätää ilmanvaihdon voimakkuutta kulloiseenkin hetkeen sopivaksi.

Lisäksi järjestelmään pystytään ohjelmoimaan etukäteen esimerkiksi tietyt vuorokauden ajat, jolloin ilmanvaihtoa tehostetaan aina. Näin esimerkiksi ruoanlaiton aikaan pihvin käryt tuulettuvat rivakammin ulos.

Tämä kaikki tarkoittaa mukavampaa asumista!

  • Raikkaampaa ilmaa koko taloyhtiössä – vähemmän tukkoisuutta ja päänsärkyä!
  • Tasainen ilmanvaihto jokaisessa asunnossa.
  • Vähemmän hajuhaittoja.
  • Yöilma viilentää helleaikoina.

Säätö, tasapainotus ja etävalvonta kahdeksi vuodeksi

Älykkyyden lisäämisen lisäksi huollamme talonne ilmanvaihdon kauttaaltaan. Näin varmistetaan, että uudesta ohjausjärjestelmästä saadaan paras hyöty irti.

Lisäksi kahden vuoden takuu ajan aikana kaikki järjestelmän lähettämät viestit kulkevat meidän 24/7 valvontaamme. Jos ongelmia ilmenee, me pidämme huolen, että tilanne tulee hoidettua.

Scandesco Raikas™ -projektiin kuuluu:

  • Scandesco Raikas™ -ohjausjärjestelmä sekä sen asennus
  • IV-koneiden uusinta tarvittaessa
  • Ilmanvaihdon puhdistus ja tasapainotus
  • Etäohjaus ja kaukovalvonta sisältyy hintaan ensimmäisen vuoden ajan
  • Huoltosopimus tarvittaessa

Näin helppoa on vanhankin talon ilmanvaihdon modernisointi. Eiköhän laiteta teillekin!

Automatisoitu ohjausjärjestelmä kerrostalojen ilmanvaihtoon
Älykkäillä kerrostalojen ilmanvaihtoratkaisuilla saavutetaan monia hyötyjä.

Lataa Scandesco Raikas™ -esite

Raikasta ilmaa vanhaankin taloyhtiöön – Scandesco Raikas™ (pdf)

Huolto- ja etäpalvelu

Tarjoamme asentamiimme kiinteistökohteisiin huolto- ja etäpalvelusopimuksen. Se sisältää etäohjauksen, valvonnan, ohjelmistopäivitykset sekä laitteiden tarkastukset ja puhdistukset määräajoin.

Teemme tyhmästä ilmanvaihdosta älykkään käden käänteessä!