Kiinteistötekniikan asiantuntija

Scandesco Energy Tech Oy pähkinänkuoressa

Tarjoamme asumisviihtyvyyttä lisääviä ja energiaa säästäviä moderneja ratkaisuja kiinteistöjen energiatalouden hallintaan.

Scandesco*, joka perustettiin vuonna 2015, suunnittelee ja toimittaa kiinteistötekniikan automaatioratkaisuja kerrostaloihin, kauppakeskuksiin, toimistotaloihin ja teollisuusrakennuksiin.

Scandescon toimittamat energiasaneeraukset tuovat asiakkaille raikkaan ja vedottoman sisäilman sekä merkittävät lämpöenergian säästöt.

Olemme innovaatiojohtaja kiinteistötekniikoissa, joiden avulla korkea asumisviihtyvyys ja lämpöenergian säästö toteutuvat ympäristöystävällisesti.

* Yrityksen entinen nimi oli ”Byro Energiatekniikka Oy”

Scandescon arvolupaus

Me toimittamme kiinteistöille automatisoituja energiaratkaisuja, jotka

  • Luovat asumisviihtyvyyttä ja parantavat huoneilmaa
  • Säästävät energiaa ja pienentävät lämmityskustannuksia
  • Vähentävät hiilijalanjälkeä ja parantavat ympäristöä
  • Automaattisesti sopeutuvat säähän ja asukkaiden toimiin

Otamme kokonaisvastuun ratkaisusta sekä tarjoamme huolto- ja säätötuen koko sopimusaikana.

Miksi Scandesco teknologia on syntynyt?

Scandesco teknologia ei ole syntynyt neronleimauksesta vaan on pikemminkin tulosta pitkäjänteisestä kehitystyöstä, jonka tarkoituksena on ollut ratkaista käytännön ongelmia kiinteistöissä. Ratkaisuja on testattu laboratorioissa ja toteutettu kiinteistöjen saneerauksissa erittäin hyvin tuloksin. Käytännön olosuhteissa testatut laitteet ja työmenetelmät ovat jalostuneet useiden vuosien aikana.

Olemme ratkoneet ilmanvaihdon ongelmia yhdessä ikkunavalmistajien kanssa. Kun kerrostaloon asennettiin uudet ikkunat, asukkaat valittivat huonosta ilmanvaihdosta, vetoisuudesta, huurtuvista ikkunoista, sekä kylmistä tai liian lämpimistä asunnoista. Ikkunatoimittajille ongelma oli hankala, koska asukkaat yhdistivät ongelmat uusiin ikkunoihin. Näiden ongelmien johdosta suunnittelimme laitteet ja menetelmät, jotka ratkaisevat kyseiset ongelmat ikkunaremontin jälkeen.

Samaan aikaan konsulttiyritys Motiva alkoi mittaamaan tuloksia myös energiansäästön kannalta. Tulokset olivat rohkaisevia, kun kävi ilmi että oikea ilmanvaihdon saneeraus ei pelkästään tuottanut paremman sisäilman eri huoneistoissa, vaan toi myös lämpöenergian säästön, joka tutkimuksissa oli keskimäärin noin 15% vuodessa, parhaimmissa tapauksissa jopa 20% vuodessa.

Kohteemme

  • Kerrostalot
  • Teollisuuskiinteistöt
  • Toimistorakennukset
  • Kauppakeskukset